Heden wil iedereen een mooie tuin waar men tot rust kan komen en genieten na een dagje werken.
Wij proberen d.m.v. creatief materiaalgebruik, afgestemd op de klanten, een tuin aan te leggen voor zowel jong als oud en voor elk budget.

Alles is mogelijk: oude tuin, rustieke tuin, strakke tuin, kindvriendelijke tuin,…
Een goede prijs – kwaliteitsverhouding, het respecteren van de wensen van de klanten en het naleven van gemaakte afspraken zijn belangrijk voor ons.

We realiseren de tuin volledig naar de wensen van de klanten. Zowel de beplanting als de verharding zijn belangrijk voor een esthetisch mooie en leefbare tuin. Door onze jarenlange ervaring is het geen probleem om parkingen, opritten, tuinpaden, terrassen en andere verhardingen volgens de regels van de kunst aan te leggen.
Voor verhardingen kan men een keuze maken tussen klinkers, kasseien, blauwsteen, terrastegels, dolomiet,....

Wegens een goeie samenwerking met ervaren plantenkwekers is het mogelijk om alle soorten planten te kunnen leveren en plaatsen. Dit volledig in overleg met de klant en naar eigen keuze. Men kan kiezen tussen sierheesters, sierbomen, fruitbomen, vaste planten, bodembedekkers,…

U kan eveneens op ons beroep doen voor het leveren en plaatsen van afsluitingen voor alle doeleinden. Zowel voor uw tuin, weide,…
We plaatsen zowel houten afsluitingen als betonnen en gaasafsluitingen. Dit in overleg met de klant en naar ieders budget.

Ook voor andere werken zoals aanleg van gazon, grondwerken, kleine metselwerken,… kan u bij ons terecht.
Voor meer informatie mag u ons altijd contacteren op het nummer 0479/75 59 97 of mail ons.

© Sited 2017